• Qui som?

  Immobiliària Cisa Andorra

  Al 1972 va fundar-se el grup CISA a Andorra i des de llavors hem desenvolupat un amplíssim ventall de serveis relatius al sector immobiliari.

  Amb l'afany de satisfer els nostres clients, CISA immobiliària executa amb èxit un concepte únic, el de immobiliària integral a Andorra.

  CISA immobiliària, a diferència d'altres immobiliàries del país, integra en un mateix equip tots els professionals de les diferents especialitats del sector. La nostra estructura ofereix al client que vol invertir a Andorra una garantia en el producte final. CISA Immobiliària ofereix un servei personalitat en la compravenda i lloguer de propietats a Andorra i a l'estranger: propietats de luxe, terrenys, xalets, apartaments, locals comercials. 

  Ens diferenciem per l'exclusivitat en el sector immobiliari a Andorra amb una amplia experiència en tots els serveis de relocation fent-nos càrrec dels diferents tràmits (impostos, resolucions, escoles, mobiliari, vehicle...). 

  Si un client vol viure en una propietat d’alt estanding som la immobiliària d’Andorra especialitzada en aquest prestigiós segment de mercat. Treballem amb inversors del Regne Unit, Espanya, França, Rússia, Canadà, Xina, Benelux, Escandinàvia. 

  A CISA gestionem immobles des del contracte de lloguer fins a la neteja i vigilància de la seva casa, pis o apartament.

  Cisa, la teva immobiliària a Andorra.